Onderhoudscontracten in elke vorm!

Standaard bied Poiter Design onderhoudscontracten aan vanaf € 19,95 per maand! 

Hiermee bent u verzekerd van maandelijkse of wekelijkse back-ups, het updaten van het gebruikte cms en technische ondersteuning. (zoals een vraag hoe een extra menu-item geplaatst kan worden.

Gebruikt uw website extra plugins, zoals een slideshow of foto album? Per extra plugin betaald u slechts € 2,95

Design contract

Wanneer u mooie banners, voor bijvoorbeeld een aanbieding, wilt gebruiken op uw website kunt u hiervoor een designcontract afsluiten. Periodiek verzorgt Poiter Design voor u deze uitingen, zodat uw website de professionele uitstraling houdt. Bovendien is het een eye-catcher en dat is wat u wilt. Ook onder dit contract horen het plaatsen van foto’s, teksten en hulp bij bijvoorbeeld de nieuwsbrief.
Wij bieden u altijd ondersteuning via telefoon of e-mail!

prijs is op aanvraag

 

SEO contract

Wilt u hulp bij het schrijven van teksten op uw website. Poiter Design heeft veel ervaring in het juist schrijven van teksten voor Google. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u beter gevonden wordt dmv linkbuilding, promoten etc.

Wij bieden u altijd ondersteuning via telefoon of e-mail!

prijs op aanvraag

 

Al deze contracten hebben een geldigheidsduur van 1 jaar. Per website wordt gekeken welke extra modules er gebruikt zijn en of deze in het contract moeten worden meegenomen.

Ondanks dat Poiter Design alle updates draait en en zoveel mogelijk veiligheidsopties inbouwd kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele hacks of andere problemen met de site. Updates van het cms, zijn meestal later dan de problemen, echter tot nu hebben wij nog nooit problemen gehad!
Poiter Design garandeerd nooit een top 1 positie in google, dit is afhankelijk van veel factoren zoals veel concurentie op uw doelgroep. Wel zult u aanzienlijk hoger scoren dan wanneer u geen seo-contract hebt!