Nieuw Joomla site voor Autoschade Beilen

Poiter Design heeft de nieuwe Joomla website voor Autoschade Beilen mogen ontwerpen. De oude site draaide nog op Joomla 2.5 en diende daarom ge-update te worden naar Joomla 3. Het is zeer belangrijk om de laatste versie te draaien van een cms, anders kan het voorkomen dat de oude versie veiligheidslekken bevat en je gehackt kan worden. Bij Joomla 2.5 is het zelfs het geval dat deze niet meer ondersteund wordt en je dus helemaal geen updates krijgt en het dus van belang is om de nieuwste versie te draaien. Al moet gezegd worden dat er even terug zo’n groot lek was dat de ontwikkelaars zelfs voor de niet ondersteunde 2.5 versie een patch hadden uitgebracht.

Goed, waarom heeft Autoschade Beilen een nieuwe Joomla website?

De oude Joomla website van Autoschade Beilen
De oude Joomla website

De simpele reden is dat zij door een partij ondersteund werden die hoge rankings in Google beloofden, maar dit niet konden waarmaken. Ikzelf garandeer nooit hogere rankings in Google, want dit is van veel factoren afhankelijk. Wel zorg ik ervoor dat je website technisch in orde is en een goede laadsnelheid heeft. Dit bevorderd je ranking. Daarnaast leg ik je uit hoe je goede content voor Google kunt schrijven. Het belangrijkste van jouw website is de content die er op staat. Deze tekst is van belang voor je bezoeker zodat deze weet waar je site over gaat. Maar je kunt deze teksten op een bepaalde manier schrijven, zodat je nog beter gelezen word door Google en een hogere ranking behaald. Ga je hier dus goed mee aan de slag en houd je een nieuws/blog bij, zul je vanzelf zien dat je site hogere resultaten gaat behalen.

Om dit te bereiken bij Autoschade Beilen heb ik ervoor gezorgd dat alle diensten op de diensten pagina nu allemaal hun eigen pagina hebben. Hiermee kun je dus specifiek een goede tekst schrijven voor de specifieke dienst. Deze zal nu ook geïndexeerd worden en heb je weer een nieuwe pagina in google op jouw zoekwoord! Hiervoor werden de diensten getoond alleen als afbeelding op de pagina. Een afbeelding is zeker belangrijk voor Google, maar wat meer tekstuele informatie is geen overbodige luxe! Samen met Monique van Autoschade Beilen gaan we nu eens goed voor de website zitten en ervoor zorgen dat ze leert om mooie en goed indexeerbare teksten te schrijven.

Wil jij ook een nieuwe Joomla website en weten hoe je goede teksten moet schrijven? Neem dan vandaag nog contact op via 06 – 28 57 59 46 of vul het contactformulier in!