Open Bedrijven Dag 2017

Ook dit jaar doet ik weer mee met de Open Bedrijven Dag op 4 november. Dit jaar wordt alweer het 5e jaar en uiteraard sta ik weer op Lieving 72 bij Koopplein. Dit jaar zullen maar liefst 31 bedrijven zich presenteren!

Je kunt op deze dag bij mij terecht om kennis te maken en voor vragen over webdesign, grafische vormgeving en drukwerk/relatiegeschenken.

  • Ik laat je zien wat voor websites ik heb gemaakt en hoe deze verschillende zijn ondanks het gebruik van hetzelfde framework.
  • Laat de mogelijkheden van drukwerk en relatiegeschenken zien.
  • Laat de mogelijkheden van vormgeving zien

Uiteraard kun je zo ook meer te weten komen over mij en mijn werk, waarvan ik veel van zalen laten zien.

Activiteiten en collega’s op de Open Bedrijven Dag

Poster open bedrijven dag 2017Naast het bezoekje aan mij zijn er ook veel leuke activiteiten en collega’s. Dit begint ’s ochtends om 10uur met een spectaculaire opening door wereldkampioen kickboxen Lesley van der Blij. Verder is het TT Instituut Rally Team Assen aanwezig met hun rally auto en service truck. Studenten van het TT-Instituut Drenthe College gaan samen met de Desert Rally Service de Morocco Desert Challenge rijden volgend jaar. Je kunt de Mud Monkey bekijken, het modderspektakel van Nederland. Autocrossteam Stevens is aanwezig en is er een sneakpreview van de Lichtjesparade

Voor de kinderen zijn er gratis suikerspinnen en ze kunnen graffiti spuiten. Ook kunnen zij meedoen aan de gratis voetbalclinic van Football Skills Drenthe. Hiervoor dien je je wel in te schrijven nielsmaagd@gmail.com of 0624503316.

Net als vorige jaar is er weer een verloting voor het Prinses Margriet Manege in Westerbork. Je kunt VIP-arrangementen winnen voor een thuiswedstrijd van FC Groningen en Vitalia uit Westerbork heeft een cadeaubon voor de sauna voor twee, duo gezichtsbehandeling, Tibetaanse massage, hammam behandeling en 2x een product van Medex en beschikbaar gesteld.

De volgende bedrijven zullen zich op de Open Bedrijven Dag presenteren:

Kortom veel activiteiten en bedrijven om er weer een geslaagde dag van te maken! Graag tot 4 november!