Open Bedrijven Dagen 2016

Wat 4 jaar geleden begon met 6 bedrijven is nu uitgegroeid tot een grote happening met liefst 26 bedrijven op één lokatie. Wat? De Open Bedrijven Dagen natuurlijk. Op deze dag presenteren lokale bedrijven zich aan het publiek.
De dag wordt spectaculair geopen door Robbert Klaver (Commercieel directeur FC Groningen) en wethouder Gerard Lohuis.
Wat ook leuk is is dat wij op deze dag 2x een VIP arrangement verloten voor een thuiswedstrijd van FC Groningen. Ook zal het RTV Drenthe programma Hemmeltied live uitzenden met leuke gasten uit de omgeving. Kobus en de Rokkers zullen live optreden en je krijgt een goed gevulde goodie-bag mee naar huis.  Verder zal er een schilderij verloot worden voor het goede doel; de Prinses Margriet Manege in Westerbork. Net als hoofdmassages waarbij de opbrengst ook naar dit goede doel gaat.
Kom dus langs op 5 november vanaf 9:30 bij Koopplein op Lieving 72

Open Bedrijven Dagen 2016Laat een websitecheck uitvoeren

Dit jaar doe ik al voor het 4e jaar en vorig jaar tijdens de open bedrijven dagen ben ik begonnen met het aanbieden van een website voor een vast laag bedrag per maand. In deze tussentijd heb ik al 25 nieuwe websites mogen opleveren. Ik mag dus wel zeggen dat het een succes is! Heb je dus ook interesse in een nieuwe website, tegen een vast laag bedrag en geen ontwerpkosten? Kom dan langs! Ook een bestaande website kan ik overnemen tegen dezelfde voorwaarden. Bovendien kan ik uw huidige website bekijken en een website check uitvoeren om te zien wat er nog te verbeteren is! Ook kun je zien wat er mogelijk is qua drukwerk.

Deelnemers Open Bedrijven Dagen 2016 op Lieving 72

Naast het bezoeken van mij kun je dus ook meerdere bedrijven tegelijk bezoeken. De volgende bedrijven zijn aanwezig:

Nog meer

Bekijk diverse pelletkachels, vuurtafels en een werkende hottub. Ga duiken in een mobiele duiktank, speel een potje pitch en putt of bekijk een limousine van binnen. Voor de kinderen worden er pannekoekjes gebakken en zij kunnen zich laten schminken. De diverse bedrijven hebben leuke aanbiedingen op deze dag. Kortom geen reden om niet even langs te komen om gezellig onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met deze leuke bedrijven!

Datum: 5 november 2016 | Locatie: Koopplein, Lieving 72 Beilen | Tijd: 10.00 -16.00 uur