Website laten maken

U wilt graag een website laten maken, maar weet niet hoe. Of u heeft te beperkte kennis om een flitsend, strakke en duidelijke site te maken. Daarnaast wilt u de site zelf kunnen onderhouden overal en altijd, maar weet niet hoe dit technisch moet

Poiter Design ontwerpt en realiseert al jaren mooie sites voor startende ondernemers, verenigingen en mkb. Ook kunnen wij uw bestaande site aanpakken. Wij maken hiervoor gebruik van de cms-systemen Joomla! en WordPress. Hiermee kunt heel gemakkelijk zelf teksten, afbeeldingen en links plaatsen. U heeft helemaal geen technische kennis nodig en bovendien leggen wij u het gebruik van de website stap-voor-stap uit en heeft u de eerst 1 maand na oplevering gratis ondersteuning!

Betaal slechts € 19,95 per maand voor een uniek design!

Poiter Design maakt uw website in uw stijl én met een uniek design. Geen standaard ontwerp, maar op maat gemaakt! Daarnaast krijgt u standaard de beschikking over een SEO plugin om goede teksten voor Google te schrijven en dus hoger in google te komen! Wij verzorgen het technische gedeelte, dus maken back-ups en zorgen ervoor dat het CMS altijd up-to-date is.

Wilt u meer weten? Lees hier nog meer informatie of bekijk onze portfolio voor voorbeelden.

Al overtuigd? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of bel Pieter: 06 – 28 57 59 46