Website omzetten naar wordpress

Je wilt je website omzetten naar wordpress omdat je huidige site je niet bevalt qua onderhoud. Dan kun je deze snel en makkelijk om laten zetten door Poiter Design. Net 2 weken geleden hebben wij de nieuwe website van Hacom Assen gelanceerd. Dit was een Joomla website die Poiter Design heeft omgezet naar een wordpress website. Qua inhoud is deze site nog hetzelfde, alleen de layout hebben we aangepast. Ook meer in de stijl van deze tijd.

Waarom je website omzetten naar wordpress?

Ga je je website omzetten naar wordpress, dan word dit je administratie gedeelteOnze ervaring leert dat de gebruiker de zogenaamde back-end van WordPress makkelijker vind dan andere Content Management Systemen zoals Joomla, Typo of drupal. De back-end oftewel het administratie gedeelte van WordPress kenmerkt zich door het linker menu, waarin alles zit wat je nodig hebt om de website te beheren.

Vaak is het zelf zo dat een gebruiker alleen maar de berichten en/of pagina’s hoeft te gebruiken. En ook de andere opties heeft de gebruiker snel onder de knie. Andere CMS’en hebben een wat stijlere leercurve.

 

Omzetten naar wordpress is toch heel duur?

Welnee! Dankzij geautomatiseerde systemen zetten wij de inhoud snel en makkelijk om! Het enige wat meer tijd vergt is het ontwerp van de site zelf. Wij kunnen de nieuwe wordpress site zo omzetten dat hij precies lijkt op je huidige site. Maar we kunnen hem natuurlijk ook een opfrisbeurt geven! Dan kan het vaak al vanaf €19,95 per maand, zonder extra ontwerp of omzet kosten! En is de site omgezet en kom je er toch niet uit, dan is er de handige handleiding die wij hebben geschreven en die je kunt gebruiken als naslagwerk. Uiteraard kun je met een onderhoudcontract bij Poiter Design altijd bellen of mailen en wij helpen je verder. Wij kunnen zelfs van een afstand meekijken of meehelpen om gelijk je probleem op te lossen of uit te leggen!

Wil je meer informatie of gelijk weten wat het kost om je eigen site om te zetten naar een wordpress website? Neem dan vandaan nog contact op via telefoon: 06 – 28 57 59 46 of mail: info@poiterdesign.eu