Stichting Festival Beilen

Stichting Festival Beilen is de organisator van het koningsfeest en het oktoberfest in Beilen. Zij zochten een nieuwe webpartner voor hun website(s) en kwamen hiervoor bij Poiter Design uit. Ik heb de site helemaal opnieuw gebouwd en er een one-page site van gemaakt met grote afbeeldingen in een slider. Via het menu slide je naar de verschillende delen op de pagina.

Dankzij de samenwerking met online ticketbedrijf Avayo kunnen er makkelijk online tickets gekocht worden voor de Koningsnacht met Mooi Wark! Ook voor het inschrijven voor de grasbaanraces en oldtimers wordt gebruikt gemaakt van dit handige ticketsysteem.

Naast het koningsfestival organiseert de stichting dus ook het Oktoberfest. Deze site zal binnenkort ook online zijn, maar het mooie is, dat de sites allemaal beheert kunnen worden vanaf 1 locatie dankzij de Multisite optie in WordPress. Zo heb je meerdere site onder 1 dashboard hangen en hoef je niet elke site afzonderlijk te updaten. De hoofdsite is festivalbeilen.nl en eigenlijk staat de koningsdag site onder de url www.festivalbeilen.nl/koningsfestival,  maar dankzij domain mapping hebben de sites wel hun eigen domeinnaam. Een mooie functie in WordPress! Ook benieuwd naar multisite? Neem contact op en ik help je graag verder!

Specificaties

  • WordPress website
  • Multisite
  • domain mapping
  • One-page
  • Online koppeling Avayo
Bekijk de website in het echt!