Wat onze klanten zeggen


Schijf ook een review door het formulier hieronder in te vullen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
Web design voor Plato Research

Poiter Design heeft het webdesign gemaakt voor mijn bedrijf Plato Research. Heel fijn dat ik altijd bij Poiter Design kon aankloppen als er iets verandert moet worden of als ik vragen had, hier kreeg ik dan ook zeer snel antwoord op. Een prettige samenwerking!

Top kwaliteit!

Top kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het is heel prettig met Pieter samenwerken. Hij denkt met je mee, komt zijn afspraken na en levert ook nog kwaliteit. Absoluut een aanrader!

Web Design voor Fietsplein Holland

Sinds 7 jaar een heel prettige samenwerking met Poiter Design. Snelle oplossingen voor technische vraagstukken. Meedenken over nieuwe mogelijkheden en verdere ontwikkeling van de website, gevolgd door een goede realisatie. Wil jij ontzorgt worden bij de bouw en onderhoud van je website? Je hoeft niet verder te zoeken. Poiter Design doet het voor je!

Secretaresse Platform Noord

Poiter Design denkt mee in de wensen van de klant en stelt mogelijkheden voor. Maar benoemd ook helder de onmogelijkheden. Geeft advies en raad over wat kan en wat je niet zou moeten doen. De oplossing van problemen is zeer vlot. Ook bij een onduidelijke omschrijving van de klant, weet Pieter door door te vragen, het probleem te benoemen, te vinden en op te lossen. De responstijd op mails is uitstekend!