Grafische vormgeving

Grafische vormgeving

U bent hier: Home > Grafische vormgeving

Grafische vormgeving: Uw idee, perfect uitgewerkt

U wilt een brochure, folder of poster. U heeft wel een idee, maar krijgt het niet op papier. Of uw drukker heeft aangegeven dat uw bestand niet voldoet aan de eisen om te drukken. Bij Poiter Design vertalen wij uw idee naar papier en zorgen ervoor dat deze drukklaar wordt! Een strak of sierlijk design, zwart-wit of full colour;? Alles op gebied van grafische vormgeving kunnen wij voor u verzorgen. Of het nu gaat om flyers, een boek, advertenties of web banners. U vraagt het wij maken het!

Ook vormgeving voor het web hoort hier tegenwoordig bij. Denk aan een Banner of online advertentie. Uw papieren folder of advertentie online? Wij zetten het voor u om!

Werkwijze

Na een gesprek, waarin u uw wensen kenbaar maakt, krijgt u een offerte. Bij akkoord gaan wij aan de slag om uw idee samen met onze kennis en vaardigheden te vertalen naar een interessant ontwerp. U krijgt een terugkoppeling en kunt uw aan- en opmerkingen plaatsen, zodat wij bij het uiteindelijke resultaat uitkomen.

U krijgt uw bestand in het gewenste formaat en wordt drukklaar aangeleverd. Wilt u het drukken uit handen geven, voor een scherpe prijs? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen! Heeft u interesse, laat ons dit weten wat u wilt en vul het contactformulier in! Wij sturen u dan een aantrekkelijke offerte.

Wilt u een indruk van ons werk op gebied van grafische vormgeving, bekijk dan onze portfolio!

 

Toe aan een nieuw design?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug voor uw eerste stap naar uw nieuwe reclame uitingen!

Uiteraard kunt u ook ons contact formulier invullen

Bel mij terug!