Logo en huisstijl

Logo en huisstijl

U bent hier: Home > Logo en huisstijl

Logo en huisstijl; Herkenning is het halve werk

Het ontwerpen van een logo en huisstijl lijkt makkelijk, maar dat is het niet. Het beeldmerk moet precies aangeven waar u voor staat. Daarnaast moet het herkenning oproepen wanneer mensen uw logo opnieuw zien. Wanneer dit het geval is, dan heeft u een goed logo!

Bij Poiter Design hebben wij jarenlange ervaring in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige logo’s. Wij denken voor u en uw klanten en zorgen voor een passend logo voor uw bedrijf. Na het vervaardigen van het logo is uw huisstijl de 2e herkenning. Een passende huisstijl zoals visitekaartjes, enveloppen en briefpapier zorgen ervoor dat u uw communicatie naar buiten er professioneel en mooi uitziet!

Hoe gaat dit in zijn werk?

Poiter Design zal na een gesprek met u, over wat uw doelgroep is en wat uw eigen ideeën zijn een offerte opstellen. Bij akkoord maken wij 3 schetsen van waaruit u kunt kiezen. Zit uw idee er niet bij dan maken wij een nieuwe schets of maken een combinatie, het kan allemaal. U maakt uw keuze en we werken deze uit. U krijgt nogmaals het ontwerp te zien en kunt wederom uw op- en aanmerkingen plaatsen. Zo komen wij uiteindelijk bij het uiteindelijke ontwerp en uw logo! Hierna kan Poiter Design ook uw huisstijl in een uniek design voor uw vervaardigen.
Uw logo en huisstijl wordt opgeleverd in alle gangbare formaten die u nodig hebt om te kunnen drukken, laten beletteren etc.

Wilt u een impressie zien van ons werk op logo gebied? Kijk dan gauw in onze portfolio!

Wilt u meer informatie of contact? Vul het contactformulier in!

Laat uw bedrijf zien!

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u terug voor uw eerste stap naar uw eigen huisstijl! Uiteraard kunt u ook ons contact formulier invullen

Bel mij terug!