Over ons

U bent hier: Home > Over ons

Gelijk na afstuderen in 2016 gestart, zoals zo velen, op de zolderkamer. Tussentijds 7 jaar gewerkt op de grafische afdeling van een Cosmetica bedrijf en sinds 2013 fulltime met Poiter Design. 

Begonnen met het vectoriseren van jpg bestanden en snel meer grafische opdrachten en ook websites. Begonnen in Joomla, maar tegenwoordig alles in WordPress. Dit is voor mij als ontwerper makkelijker en voor de eindgebruiker ook. Sinds 2018 dienstverlening aangepast voor websites door deze alleen als onderhoudscontract aan te bieden. Dus geen ontwerpkosten, maar alleen, lage maandelijkse kosten, voor wat het moeilijkste is voor de eindklant, updaten en back-uppen. En dat werkt, want als je zoals ik een hekel hebt aan acquisitie doen, kun je je onderscheiden door de prijs en service! Vele klanten heb ik mogen verwelkomen en vele klanten hebben nog steeds zeer tevreden een onderhoudscontract bij mij lopen. Naast de websites ook andere grafische opdrachten, zo heb je voor al je reclame uitingen 1 aanspreekpunt. Zeer handig!

Sinds november 2021 zijn wij verhuisd naar een eigen kantoor aan de Romhof 41a. Hier begeleiden wij ook staigaires, die dankzij de verschillende werkzaamheden van web tot print een brede werkervaring krijgen en veel leren!

Aangenaam

Ik ben Pieter, eigenaar van Poiter Design. Als afgestudeerde Multimedia Designer heb ik het begin van het internet meegemaakt en deze zien veranderen naar wat het nu is. Door mee te gaan in deze veranderingen heb ik veel ervaring opgedaan en vele technieken geleerd

Mijn grootste drijfveer is om mijn klanten te helpen met hun vragen. Problemen oplossen en tevreden klanten maakt mij gelukkig. Goede en snelle service door persoonlijk contact is hierin heel belangrijk. En dat merk je door de reacties van klanten.

Doordat ik ontwerpen zo leuk vind heb ik eigenlijk van mijn hobby mijn werk gemaakt!

0 +
Websites gebouwd
0
Websites in beheer
0 +
Tevreden klanten