Over ons

Gelijk na afstuderen in 2016 gestart, zoals zo velen, op de zolderkamer. Tussentijds 7 jaar gewerkt op de grafische afdeling van een Cosmetica bedrijf en sinds 2013 fulltime met Poiter Design. 

Begonnen met het vectoriseren van jpg bestanden en snel meer grafische opdrachten en ook websites. Begonnen in Joomla, maar tegenwoordig alles in WordPress. Dit is voor mij als ontwerper makkelijker en voor de eindgebruiker ook. Sinds 2018 dienstverlening aangepast voor websites door deze alleen als onderhoudscontract aan te bieden. Dus geen ontwerpkosten, maar alleen, lage maandelijkse kosten, voor wat het moeilijkste is voor de eindklant, updaten en back-uppen. En dat werkt, want als je zoals ik een hekel hebt aan acquisitie doen, kun je je onderscheiden door de prijs en service! Vele klanten heb ik mogen verwelkomen en vele klanten hebben nog steeds zeer tevreden een onderhoudscontract bij mij lopen. Naast de websites ook andere grafische opdrachten, zo heb je voor al je reclame uitingen 1 aanspreekpunt. Zeer handig!

Ronny van der Haar
Lees verder
Super service
Heather Court
Lees verder
Easy to work with and great results. Website was ready on time and exactly what we wanted! Very professional service very quick to respond. Would highly recommend.
Gerhard Stegehuis
Lees verder
We werken vanuit de buurtvereniging samen met Poiter Design voor onze website en de buurtkrant. We zijn erg tevreden, het is wat ons betreft een aanrader om met Pieter samen te werken!
Robert Raatjes
Lees verder
top service!! je geeft een ideetje en hij maakt er iets heel moois van Poiter tot weer ziens! top bedrijf
Ellen van Boven
Lees verder
Een topper van een webdesigner en grafisch vormgever, die ogen en oren heeft voor de klant en super aansluit op de wensen van de klant!
Fietsplein Holland
Lees verder
Pieter houdt al jaren onze websites van Bakfietsonline en Fietsplein Holland bij. Zeer tevreden over de werkwijze van Poiter Design. Aanrader!
Henny Bijlsma-Lugies
Lees verder
Pieter is iemand die je tenminste helpt! Met vragen over een website naar Pieter toe gegaan omdat onze eigen websiteman nooit reageert op vragen. Pieter heeft het direct opgepakt en hij heeft mij enorm geholpen. Ik raad hem u aan!!
Jacquelien Oving
Lees verder
Wij als Verloskundigenpraktijk MiddenDrenthe zijn zeer blij met de goede service, de creativiteit en de snelheid van Poiter Design. Niets lijkt teveel gevraagd. Vandaag ging onze nieuwe site de lucht in, waar we ontzettend trots op zijn! Bedankt mede namens mijn collega's
Ronald van der Kloet
Lees verder
Altijd aanwezig om vragen te beantwoorden en niet te beroerd om iets te veranderen, erg persoonlijk. Top!
Naomi Ykema
Lees verder
Wat een fijne kerel. ik ben een echte ondernemer, maar een site onderhouden is niet mijn beste kwaliteit. laat dat maar aan pieter over, krijg je geen spijt van.
info@hacomassen.nl bergsma
Lees verder
Korte lijnen, meedenkend al jaren een tevreden klant.
Previous
Next

Sinds november 2021 zijn wij verhuisd naar een eigen kantoor aan de Romhof 41a. Hier begeleiden wij ook staigaires, die dankzij de verschillende werkzaamheden van web tot print een brede werkervaring krijgen en veel leren!

Aangenaam

Ik ben Pieter, eigenaar van Poiter Design. Als afgestudeerde Multimedia Designer heb ik het begin van het internet meegemaakt en deze zien veranderen naar wat het nu is. Door mee te gaan in deze veranderingen heb ik veel ervaring opgedaan en vele technieken geleerd

Mijn grootste drijfveer is om mijn klanten te helpen met hun vragen. Problemen oplossen en tevreden klanten maakt mij gelukkig. Goede en snelle service door persoonlijk contact is hierin heel belangrijk. En dat merk je door de reacties van klanten.

Doordat ik ontwerpen zo leuk vind heb ik eigenlijk van mijn hobby mijn werk gemaakt!

0 +
Websites gebouwd
0
Websites in beheer
0 +
Tevreden klanten