Een betaalbare en responsive website voor iedereen!

Bij Poiter Design heeft u tegen zeer lagen kosten een betaalbare en professionele responsive website. U betaald per maand een vast bedrag (vanaf €19,95) en hiervoor heeft u een website met uw eigen indentiteit, ontworpen door Poiter Design. Standaard zit hier een contactformulier in en om hoger te scoren in Google en een SEO plugin in.

U hoeft zich niet druk te maken om het technische gedeelte van de website. Poiter Design zorgt ervoor dat de website altijd up-to-date is en verzorgt back-ups, zodat er, mocht er toch een keer iets mis gaan, u altijd de laatste versie van uw website heeft.

Wordpress website
Een wordpress website voor volledige controle of
Joomla website
Ook dit cms bied u vrijheid en gebruikersgemak!
Eigen design
Website in je eigen stijl!
Responsive design
Altijd perfect weergegeven op elk apparaat!
Hoger in google
Dankzij meegeleverd plugins, hogere resultaten in Google!
Makkelijk uitbreidbaar
Vele plugins makkelijk te integreren!
Webshop integratie
Makkelijk een webshop toe te voegen
24/7 hulp
Wij staan altijd voor je klaar!


Uw website wordt gemaakt in de standaard template van Poiter Design. Deze template is zeer flexibel, dus uw site zal altijd een eigen gezicht hebben. In een handomdraai veranderen wij kleuren, lettertypes of de plek van de navigatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan en Poiter Design verwerkt deze in het ontwerp (maximaal 10 pagina’s). Zo heeft u gelijk een duidelijk beeld van hoe uw website eruit gaat zien Heeft u geen tekst of heeft u geen afbeeldingen? Wij kunnen gebruik maken van stockphoto’s. Wilt u meer functionaliteit in de website, zoals een gastenboek of een nieuw slider. Dan integreren we extra plugins. Elke extra plugin heeft een meerprijs van €2,95

Werkwijze
Webshop
Prijzen

Bent u geïntereseerd? Bekijk dan ook onze portfolio of neem direct contact op!


Al deze contracten hebben een geldigheidsduur van 1 jaar. Per website wordt gekeken welke extra plugins er gebruikt zijn en of deze in het contract moeten worden meegenomen.
Ondanks dat Poiter Design alle updates draait en en zoveel mogelijk veiligheidsopties inbouwt kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele hacks of andere problemen met de site. Updates van het cms, zijn meestal later dan de problemen, echter tot nu hebben wij nog nooit problemen gehad!
Poiter Design garandeert nooit een top 1 positie in google, dit is afhankelijk van veel factoren zoals veel concurrentie op uw doelgroep. Wel zult u aanzienlijk hoger scoren wanneer u de SEO-plugin gebruikt!