Een betaalbare en responsive website voor iedereen!

Bij Poiter Design heeft u tegen zeer lagen kosten een betaalbare en professionele responsive website. U betaald per maand een vast bedrag (vanaf €21,95) en hiervoor heeft u een website met uw eigen indentiteit, ontworpen door Poiter Design. Standaard zit hier een contactformulier in en om hoger te scoren in Google en een SEO plugin in.

U hoeft zich niet druk te maken om het technische gedeelte van de website. Poiter Design zorgt ervoor dat de website altijd up-to-date is en verzorgt back-ups, zodat er, mocht er toch een keer iets mis gaan, u altijd de laatste versie van uw website heeft.

Wordpress website
Een wordpress website voor volledige controle of
Joomla website
Ook dit cms bied u vrijheid en gebruikersgemak!
Eigen design
Website in je eigen stijl!
Responsive design
Altijd perfect weergegeven op elk apparaat!
Hoger in google
Dankzij meegeleverd plugins, hogere resultaten in Google!
Makkelijk uitbreidbaar
Vele plugins makkelijk te integreren!
Webshop integratie
Makkelijk een webshop toe te voegen
24/7 hulp
Wij staan altijd voor je klaar!


Uw website wordt gemaakt in de standaard template van Poiter Design. Deze template is zeer flexibel, dus uw site zal altijd een eigen gezicht hebben. In een handomdraai veranderen wij kleuren, lettertypes of de plek van de navigatie. U levert de teksten en afbeeldingen aan en Poiter Design verwerkt deze in het ontwerp (maximaal 10 pagina’s). Zo heeft u gelijk een duidelijk beeld van hoe uw website eruit gaat zien Heeft u geen tekst of heeft u geen afbeeldingen? Wij kunnen gebruik maken van stockphoto’s. Wilt u meer functionaliteit in de website, zoals een gastenboek of een nieuw slider. Dan integreren we extra plugins. Elke extra plugin heeft een meerprijs van €2,95

Werkwijze

De werkwijze

SketchbookWij maken eerst een afspraak om uw wensen te inventariseren, daarbij laten wij u meteen de opties en mogelijkheden zien. Hierna zal er een offerte gemaakt worden op basis van de eventuele extra plugins die er gebruikt dienen te worden. Wanneer u hiermee akkoord gaat, zullen wij aan de slag gaan om een eerste opzet te maken. Deze opzet komt op een test server te staan, waardoor u live kunt meekijken. Van hieruit worden de nodige veranderingen doorgevoerd totdat de site geheel naar uw wens is. Teksten en afbeeldingen levert u zelf aan. (Heeft u dit niet, dan kan ook dit worden besproken en in de offerte worden meegenomen.)

Nadat uw website naar wens is, gaat de site “live”. Om vertrouwd te raken met de website, krijgt u de beschikking over een handleiding. Deze handleidng voorziet erin dat u alle handelingen leert, die voor u van belang zijn om de algehele controle over de site te hebben. Daarnaast zullen wij na ongeveer een week een persoonlijke afspraak met u plannen, om eventuele knelpunten met u te bespreken.

Waarom deze volgorde? Leren door te doen, werkt vaak beter dan dat het voor gedaan wordt. Ook kunnen hierbij de laatste punten over het ontwerp van de site besproken worden. U heeft 2 maanden na oplevering nog gratis ondersteuning, om toch nog eventuele knelpunten in het ontwerp of in het beheren te bespreken, dan wel aan te passen.

Webshop

Webshop

Naast een cms-website verzorgd Poiter Design ook webshops. Deze kunnen ook geïntegreerd worden in uw bestaande website of naast uw website. In WordPress wordt gebruik gemaakt van Woocommerce en in Joomla Virtuemart of Hikashop

De webshops beschikken over veel functies, zoals voorraad beheer, nieuwsbrief en ook iDeal kan toegevoegd worden! Neem contact op voor meer informatie!

Prijzen

Prijzen

Basis
€ 21,95 p/mnd
Uniek Design
SEO Plugin
Basic contactformulier
Social media koppeling
Handleiding
24/7 support
Maandelijkse back-ups
Wekelijkse updates
 
Professional
€ 26,95 p/mnd
Uniek Design
SEO Plugin
Basic contactformulier
Social media koppeling
Handleiding
24/7 support
Wekelijkse back-ups
Wekelijkse updates
 
Basis Webshop
€ 34,95 p/mnd
Uniek Design
SEO Plugin
Basic contactformulier
Social media koppeling
Handleiding
Webshop
24/7 support
Maandelijke back-ups
Wekelijkse updates
Professional Webshop
€ 42,95 p/mnd
Uniek Design
SEO Plugin
Basic contactformulier
Social media koppeling
Handleiding
Webshop
24/7 support
Wekelijkse back-ups
Wekelijkse updates
Dit zijn de basisprijzen. Wilt u meerdere plugins, zoals bijvoorbeeld een nieuws slider, koppeling met facebook of een gastenboek dan komt er per plugin € 2,95 bij.
Maakt u liever gebruik van een geheel nieuw ontworpen template dan is dat geen probleem. Ook op maat gemaakt websites worden door Poiter Design vervaardigd. Liever zelf het onderhoud zelf doen? Dan vervalt het standaard maandbedrag en maken wij een offerte voor het ontwerpen van een nieuwe website.

Wilt u het onderhoud van uw huidige site onderbrengen bij Poiter Design? Natuurlijk is dat geen probleem, neem daarvoor contact op!

Bent u geïntereseerd? Bekijk dan ook onze portfolio of neem direct contact op!


Al deze contracten hebben een geldigheidsduur van 1 jaar. Per website wordt gekeken welke extra plugins er gebruikt zijn en of deze in het contract moeten worden meegenomen.
Ondanks dat Poiter Design alle updates draait en en zoveel mogelijk veiligheidsopties inbouwt kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele hacks of andere problemen met de site. Updates van het cms, zijn meestal later dan de problemen, echter tot nu hebben wij nog nooit problemen gehad!
Poiter Design garandeert nooit een top 1 positie in google, dit is afhankelijk van veel factoren zoals veel concurrentie op uw doelgroep. Wel zult u aanzienlijk hoger scoren wanneer u de SEO-plugin gebruikt!