Ronald van der Kloet

Ronald van de Kloet is een fotograaf uit Winsum (Groningen). Hij maakt hele mooie (nacht)foto’s van landschappen die zich kenmerken door de mooie kleuren. Hiermee heeft hij al meerdere prijzen gewonnen. Hij vroeg Poiter Design om een nieuwe fotograaf website welke wij met plezier hebben gemaakt.

De basis van de site moesten natuurlijk de foto’s zijn en deze is meteen zichtbaar op de site. Gevolgd door een greep uit zijn portfolio en diensten. Door de donkere kleurstelling van de site komen zijn foto’s goed tot zijn recht. De portfolio pagina is natuurlijk ook erg belangrijk en dankzij een plugin wordt deze op een mooie overzichtelijke manier weergegeven.

Naast zijn eigen foto’s wil hij graag ook zijn bezoeker helpen met het maken van mooie foto’s dmv een blog en tutorials. Aan deze bog en tutorials zitten een facebook comment functie gekoppeld. Ook steeds meer buitenlandse bezoekers weten hem te vinden, dus een vertaal plugin was ook geen overbodige luxe!

Door de vele (grote) foto’s zit je natuurlijk met de laadtijd, dankzij een paar optimalisatie plug-ins, is grote van de site drastisch verlaagd. Hierdoor laad de website lekker snel en haken er geen bezoekers af.

Een zeer mooi resultaat al zeggen wijzelf!

 Portfolio
 Facebook comments
 Vertaal plugin