Cafe Bar het Zwaantje

Café Bar het Zwaantje uit Beilen was nodig toe aan een nieuwe website. De oude website, ook door Poiter Design gemaakt, bestond al sinds 2010! Deze joomla website hebben we omgezet naar een nieuw fris uiterlijk in WordPress. De agenda heeft een nog prominentere plek gekregen op de homepage en de nieuwsbrief is nu gekoppeld met Mailchimp. Handig in deze website is de daghap, deze wordt op 1 pagina ingevuld/aangepast en deze wordt automatisch op de homepage geplaatst in de goede stijl. Het menu van het café wordt ook mooi getoont via een plugin. In tegenstelling tot hoe andere eetgelegenheden hun menu tonen d.m.v. een pdf bestand is het voordeel van het tonen van het menu echt als tekst dat deze uiteraard zo ook geindexeerd wordt door Google!

Sommige pagina’s staan niet meer op de nieuwe site, zoals het foto-album en het gastenboek. Het gastenboek werd niet meer gebruikt en de foto’s staan allemaal op Facebook. Misschien komt er nog een koppeling hiermee

Dankzij het WordPress CMS is het voor de gebruiker nu makkelijker om de agenda bij te houden, het menu aan te passen en mooie nieuwsbrieven te sturen!

Specificaties

  • WordPress website
  • Agenda plugin
  • Mailchimp koppeling
  • Restaurant menu
Bekijk de website in het echt!

 

Oude site