Webdesign Beilen

U bent hier: Home > Webdesign Beilen

Webdesign in Beilen op basis van onderhoudscontract. Dus géén ontwerpkosten, maar een mooi website!

Dat kan gewoon bij Poiter Design. Wij bieden al meer dan 10 jaar totaal oplossingen voor u op het gebied van webdesign en dat tegen lage kosten! Wij ontwerpen uw website op een testserver waar u de voortgang kunt bekijken. Wanneer wij klaar zijn en u bent akkoord dan betaald u een vast bedrag per maand voor updates, back-ups en (technische) ondersteuning

Webdesign Beilen

Hoe kan dat?

Wij houden van ontwerpen en willen tevreden klanten. En om heel eerlijk te zijn, hoe meer onderhoudscontracten wij hebben hoe meer maandelijkse inkomsten. Dit is voor ons een stukje zekerheid, maar hierbij vergeten wij u natuurlijk niet. Wij maken elke nacht een back-up van uw site. Zo weet u zeker dat, mocht er iets met de website zijn, dat we een laatste goed versie hebben. Updates van de site voeren wij uit op het moment dat het nodig is. Dus niet 1x in de week of 1x in de maand. Nee ook dit wordt elke dag gecontroleerd en is er een update nodig dan voeren wij deze direct uit.

Zo bent u zeker van een goede website en heeft u geen omkijken naar het technisch gedeelte. U kunt zich concentreren op de content én heeft u daar vragen over, dan neemt u gewoon contact met ons op en helpen wij u daarmee! Dit kan telefonisch of via teamviewer. Zo kunnen wij op afstand meekijken.

 

Wat zijn de kosten van webdesign

De kosten voor het webdesign beginnen bij €21,95 per maand ex.btw. Dit kan soms iets meer worden wanneer er extra complexe functionaliteit toegevoegd moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een boekingsformulier. Elke extra functionaliteit is €2,95 extra. Uiteraard bieden wij ook hosting aan, maar u kunt ook uw eigen hosting gebruiken.

Laatste opdrachten

Maak nu een vliegende start

Ja, ik wil een website van Poiter Design! Vul uw gegevens in en wij bellen u terug!

Uiteraard kunt u ook ons contact formulier invullen

Bel mij terug!