Website maken Beilen

U bent hier: Home > Website maken Beilen

Om een website te maken in Beilen, bent  u aan het juiste adres! Wij maken website op basis van een onderhoudscontract. Dus geen ontwerpkosten, maar zekerheid van een blijvende werken website voor een laag bedrag per maand!

Website maken Beilen

Hoe werken wij

Na een oriënterend gesprek, gaan wij vrijblijvend aan de slag en bouwen een complete werkende website. Dankzij input van uw kant (teksten, afbeeldingen) is deze ook reeds gevuld met relevante informatie. Bent u akkoord met het ontwerp dan gaat deze live en heeft u uw website!

Wij bouwen websites in WordPress, hiermee is het voor u en ons makkelijk om aanpassingen door te voeren. Wij zorgen ervoor dat het aanpassen van teksten en afbeelding voor u heel makkelijk is. Het kan voorkomen dat u ergens toch niet uitkomt, dan kunt u ons natuurlijk altijd vragen. Doet de website het op één of andere manier niet, dan stuurt u ons een bericht en wij zorgen dat deze z.s.m. weer werkt. Dit kan zelfs in het weekend. Want stelt u zich voor u heeft een belangrijke actie op maandag staan en dan werkt er iets niet. Dan wilt u dat dit opgelost word. Dit hoort gewoon bij het onderhoudscontract.

Het onderhoudscontract

Het onderhoudscontract zorgt ervoor dat u zich niet bezig hoeft te houden met techniek, maar alleen met de inhoud. Wij zorgen voor dagelijkse back-ups. Voor een webshop zelfs élk uur en regelen de updates van Worpress en de eventuele plug-ins. Daarnaast dus (technische) ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Wat zijn de kosten van webdesign

De kosten voor het webdesign beginnen bij €21,95 per maand ex.btw. Dit kan soms iets meer worden wanneer er extra complexe functionaliteit toegevoegd moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een boekingsformulier. Elke extra functionaliteit is €2,95 extra. Uiteraard bieden wij ook hosting aan, maar u kunt ook uw eigen hosting gebruiken.

Laatste opdrachten

Maak nu een vliegende start

Ja, ik wil een website van Poiter Design! Vul uw gegevens in en wij bellen u terug!

Uiteraard kunt u ook ons contact formulier invullen

Bel mij terug!